Een 'filmpje maken' kan in principe iedereen! Een goede film maken is heel echter heel wat anders! Daarin onderscheid zich de welwillende amateur van de (semi-)professionele cameraman (of -vrouw). De filmbranche is een bedrijfstak die voor een groot deel bestaat uit amateur en semiprofessionele filmers. Zij hebben vaak daarnaast een ander hoofdinkomen omdat het vergaren van voldoende opdrachten erg lastig kan zijn. Lang niet alle filmers kunnen rondkomen van voldoende werkaanbod in hun vakgebied. Carrièremogelijkheden binnen de filmbranche zijn daarbij afhankelijk van je eigen vakmanschap.


Ik ben zowel auteur als docent van de opleiding ‘Beeldbewerking & Videomontage’. Door het volgen van deze opleiding wordt je voorbereid tot ‘allround videograaf’. Naast dat je leert hoe een videoproductie wordt gemaakt ga je aan de slag met het editprogramma ‘Open Shot Video Editor’ en leert een videoproductie monteren. Open Shot Video Editor is een platform-overschrijdend videobewerker met ondersteuning voor Linux, Mac en Windows. Daardoor maakt het niet uit welk besturingsprogramma jouw computer heeft. De software kun je gratis downloaden door onderstaand logo te selecteren.Beeldbewerking & Videomontage

De opleiding ‘Beeldbewerking & Videomontage’ wordt aangeboden door verschillende onderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen. Als thuisstudie kun je het volgen van de opleiding makkelijk combineren met je gezin, hobby's of huidig werk.

Als student krijg je toegang tot de eCampus, een digitale leeromgeving. Dit online leerplatform is zonder twijfel een fantastische aanvulling op de lessen en helpt bij het oefenen en studeren van de leerstof. Bovendien dient dit platform ook als contactmogelijkheid met de docent en vind je er extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties en beeldmateriaal. Met deze flexibele thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil en krijg je een jaar lang begeleiding. Het examen bestaat uit theorie en je legt dit af op een van de examenlocaties in Vlaanderen of Nederland. Selecteer een van de onderstaande logo’s voor meer informatie!


Copyright @ 2022 | info@ronaldfaber.nl

DISCLAIMER

Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Ronald Faber aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud of gebruik van deze website.


CONTACT

Telefoon: +31 (0) 6 152 53 718

E-mail:  info@ronaldfaber.nl

KVK 20060698

Follow With Us
Startpagina Producties Cursussen & Workshops Lezingen

R O N A L D   F A B E R

O N D E R W A T E R   &   D R O N E V I D E O G R A A F

Mail: info@ronaldfaber.nl?cc=ronaldfaber@kpnmail.nl&subject=Reactie website