Sommige van de meest iconische en gedenkwaardige scenes in de bioscoop zijn grootse en weidse luchtopnames. Waar voorheen dit soort beelden met vliegtuigen, helikopters, hoogwerkers en zelfs luchtballonnen werden gemaakt, worden nu vaak drones ingezet. Het realiseren van dit soort epische beelden is niet meer exclusief voorbehouden aan de grote productiemaatschappijen. Tegenwoordig kan iedereen met een drone en camera mooie luchtopnames maken! De eindeloze mogelijkheden met de drone inspireren om onze wereld te gaan herontdekken en haar op een nieuwe wijze te presenteren.


Ik ben auteur en docent van de opleiding ‘DRONE FOTO-, EN VIDEOGRAFIE’. Naast het aanleren van de skills als foto-, dan wel videograaf, bereid deze opleiding je ook voor om met succes het online examen voor het basiscertificaat A1-A3 te kunnen afleggen en zo het EU Dronebewijs aan te kunnen vragen. Daarnaast is de opleiding goed te gebruiken als naslagwerk voor het aanvullende A2 certificaat!Drone foto-, en videografie

De opleiding ‘DRONE FOTO-, EN VIDEOGRAFIE’ bestaat uit een lijvig cursusboek van ongeveer 300 pagina’s. Daarnaast is er een digitale leeromgeving waar de cursist online zijn kennis kan testen. Ook heeft de cursist via de digitale leeromgeving toegang tot talloze voorbeelden van hetgeen in de opleiding wordt behandeld.

Met deze flexibele thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil en krijg je een jaar lang begeleiding. Het examen bestaat uit theorie en je legt dit af op een van de examenlocaties in Vlaanderen of Nederland.  Als je slaagt ontvang je het diploma Drone Foto- en Videografie per post. Als je dit diploma behaald hebt, ben je goed voorbereid om het certificaat te behalen dat je nodig hebt om met een drone te vliegen in Europa.


Copyright @ 2022 | info@ronaldfaber.nl

DISCLAIMER

Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Ronald Faber aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud of gebruik van deze website.


CONTACT

Telefoon: +31 (0) 6 152 53 718

E-mail:  info@ronaldfaber.nl

KVK 20060698

Follow With Us
Startpagina Producties Cursussen & Workshops Lezingen

R O N A L D   F A B E R

O N D E R W A T E R   &   D R O N E V I D E O G R A A F

Mail: info@ronaldfaber.nl?cc=ronaldfaber@kpnmail.nl&subject=Reactie website