Op verzoek van bezoekers van mijn lezingen en presentaties ben ik ruim 20 jaar geleden begonnen met een schriftelijke cursus ‘Feng Shui’. Hiermee probeerde ik, hen die daarvoor belangstelling hadden, verdieping te verschaffen in deze interessante leer. Het succes van de schriftelijke opleiding haalde mij in. De administratieve werkzaamheden die gepaard gaan met het verzorgen van een dergelijke opleiding maakten dat ik steeds minder tijd overhield om mij daadwerkelijk aan projecten te wijden.

Toen mij de mogelijkheid werd geboden de opleiding onder te brengen bij het cursusinstituut CIVAS Opleidingen te Haarlem greep ik die kans met twee handen aan. Belangstellenden behielden zo de mogelijkheid zich in Feng Shui te bekwamen terwijl ik meer tijd had om mijzelf op projecten te richten. Hoewel ik niet meer actief betrokken ben bij de opleiding zoals die door het CIVAS wordt verzorgd is deze sindsdien nagenoeg onveranderd gebleven.


Begin 2014 ben ik door de Ondernemersschool(Nederland) en het Centrum voor Afstandsonderwijs(België) benaderd om een nieuwe opleiding Feng Shui te ontwikkelen en daaraan actief, als docent, een bijdrage te blijven leveren. Dit betekende voor mij een hernieuwde beroepsmatige kennismaking met deze oosterse wijsheid, een uitdaging die ik met veel plezier ben aangegaan.

Ik ben zowel auteur als docent van de opleiding ‘Feng Shui’. Deze praktijkgerichte opleiding is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurdesign en dat professioneel uitoefent. Door de principes van Feng Shui te volgen bij het inrichten van een interieur, breng je harmonie in elke woon- en werkomgeving. Op die manier verbeter je het levensgeluk, de welvaart en de werklust. Iedereen die Feng Shui thuis of op kantoor toepast, zal gauw een verbetering voelen in de kwaliteit van zijn dagelijkse leven.


Voor meer informatie selecteer je een van de logo’s hier onder!Opleiding Feng Shui

Copyright @ 2022 | info@ronaldfaber.nl

DISCLAIMER

Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Ronald Faber aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud of gebruik van deze website.


CONTACT

Telefoon: +31 (0) 6 152 53 718

E-mail:  info@ronaldfaber.nl

KVK 20060698

Follow With Us
Startpagina Producties Cursussen & Workshops Lezingen

R O N A L D   F A B E R

O N D E R W A T E R   &   D R O N E V I D E O G R A A F

Mail: info@ronaldfaber.nl?cc=ronaldfaber@kpnmail.nl&subject=Reactie website