Inzet en interesse hebben mij gestimuleerd om zo breed mogelijk kennis te vergaren. Zo volgde ik opleidingen in bouwkunde, binnenhuisarchitectuur, kleurentherapie, tuinarchitectuur, Feng Shui, management, commerciële technieken, strip-, en cartoontekenen, digitale videografie, drone foto-, en videografie, onderwater fotografie,  Autocad, zaalvoetbal coaching en scuba duiken.

Dit heeft in mijn professionele carrière geleidt tot jobs als projectmanager, binnenhuisarchitect, bouwkundige, strip-, en cartoontekenaar, Feng Shui consulent, illustrator, cameraman, bureaumanager, hoofd tekenkamer … En van geen van die banen heb ik spijt omdat ik steeds weer nieuwe ervaringen heb opgedaan en kennis heb verworven.

De expertise die ik zo in de loop der jaren heb opgebouwd deel ik graag met anderen. Eerder deed ik dit als auteur van vijf boeken over Feng Shui en interieurinrichting, werkte ik mee aan radio-, en televisieprogramma’s, geef lezingen en workshops, en ben auteur en docent van diverse opleidingen in het afstandsonderwijs. Als zelfstandig filmmaker won ik diverse prijzen op internationale filmfestivals, in 2019 gevolgd door de première van mijn eerste bioscoopfilm.

Wij leven in tijden van grote kansen en uitdagingen! Dit stimuleert mij om mijzelf te blijven ontwikkelen en vernieuwen, iets dat ik ook hoop op cursisten over te kunnen brengen.


Cursussen & Workshops

Als docent sta ik ingeschreven in Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. Als docent is dit mogelijk als je over een officiële PO-onderwijsbevoegdheid, en/of een VO-, MBO-, HBO- of universitair-diploma met expliciete vermelding van een 1e-, 2e-, of 3e-graads lesbevoegdheid, een Getuigschrift Didactische Scholing WEB (PDG), en/of over een relevant diploma van de Stichting PHBO Nederland beschikt of na het positief afleggen van een kwalitatieve audit.

Referenties

Copyright @ 2022 | info@ronaldfaber.nl

DISCLAIMER

Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Ronald Faber aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud of gebruik van deze website.


CONTACT

Telefoon: +31 (0) 6 152 53 718

E-mail:  info@ronaldfaber.nl

KVK 20060698

Follow With Us
Startpagina Producties Cursussen & Workshops Lezingen

R O N A L D   F A B E R

O N D E R W A T E R   &   D R O N E V I D E O G R A A F

Mail: info@ronaldfaber.nl?cc=ronaldfaber@kpnmail.nl&subject=Reactie website