Copyright 2024 © All rights reserved.

info@ronaldfaber.nl

RONALD Eleanor media
Home Over mij FILMWERK PROJECTEN
RonaldFaber.nl FABER

Misschien heb ik de liefde voor het vliegen van mijn vader, in zijn jonge jaren een fervent zweefvlieger. De technologische vooruitgang heeft er voor gezorgd dat we nu, steeds met beide benen op de grond, de wereld toch van bovenaf kunnen beschouwen. Door middel van het gebruik van drones kunnen we tegenwoordig goedkoper en eenvoudiger lucht opnames maken, daar waar vroeger dure vliegtuigen en helikopters nodig waren.


Ik ben begonnen met het filmen met drones als aanvulling op mijn werk als onder water cameraman. In de loop der tijd heb ik de geheimen van drones ontrafeld en de mogelijkheden leren kennen. Nu gebruik ik drones als volwaardig camerasysteem om in hoge resolutie (4K UHD) opnames te kunnen maken.


Ik maak drone opnames voor de productie van bedrijfsfilms, websites, sociale media, onroerend goed projecten, evenementen, inspecties, films en televisieprogramma's. Desgewenst kan ik de beelden bewerken en monteren tot een professionele video voorzien van rechten vrije muziek voor het gebruik in een presentatie, sociale media, website en dergelijke. De droneopnames zijn ook uitermate geschikt om te combineren met grondopnames. Ik ben als drone operator geregistreerd bij de RDW en EASA gecertificeerd voor de A1/A3 én A2 open categorie.


Ik ben werkzaam als auteur en docent van de opleiding 'Drone foto- en videografie' zoals deze in zowel Nederland als Vlaanderen wordt gegeven. Dit gebeurt door verschillende opleidingsinstituten als het Centrum voor Afstandsonderwijs, de Ondernemersschool en de Mediaschool. Zie voor meer informatie de pagina over cursussen.

Overzicht opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb:


Referenties Drone foto- en video

Federal Aviation Administration FAA-TRUST (USA)

Drone Aerial Videography and Photography Master Class

Drone Photography Basics

Drone photos for Real Estate Sales

Drones:how to tell Aerial Stories

Drone Video Pro

Drone Videography

DroneRules PRO privacy & gegevens bescherming