Copyright 2024 © All rights reserved.

info@ronaldfaber.nl

RONALD Eleanor media
Home Over mij FILMWERK PROJECTEN
RonaldFaber.nl FABER

Het schieten van beelden is één, maar een verhaal vertellen met beelden is veel meer! Al tijdens het indrukken van de opnameknop bedenk ik wat ik met de beelden wil vertellen en welke beelden ik nog meer nodig heb om het scene of sequentie af te kunnen maken. Door gebruik te maken van filmtaal, ondersteund door grafische elementen en met audio en muziek, wordt een verhaal in de post-productie echt tot leven gewekt. Ik beschik over professionele montagesoftware om elke productie professioneel te monteren tot een verhaal!

Topsite filmen

Als EASA A1/A3 en A2 gecertificeerd drone operator maak ik cinematische dronebeelden voor films, televisie en online videoproducties. Met een drone neem ik kijkers in vogelperspectief mee. De opnames geven een extra dimensie aan videoproducties. Drone opnames worden met een D-CineLike flat log kleurprofiel gemaakt. Het voordeel is dat de beelden, na bewerking, een veel rijker kleurbereik hebben. Zo worden professionele cinematografische drone beelden gerealiseerd.

Drone

Een zeer bijzondere en uitdagende manier voor het schieten van videobeelden is het maken van opnames onder water. Als onderwater videograaf heb je te maken met golfslag, stroming, deining en een beperkte voorraad lucht. Als PADI Master Scuba Diver en PADI Divemaster, en duiken op locaties over de hele wereld en in verschillende omstandigheden, beschik ik over voldoende ervaring en expertise om ook onder water de mooiste beelden te maken.

Onderwater

Ik werk niet alleen aan eigen producties en werk net zo lief, als freelancer, mee aan filmprojecten van anderen en aan het maken van videoproducties in opdracht. Als ‘one-man-crew’ bedien ik de camera’s, verzorg de audio en monteer het geheel tot een cinematografische videoproductie. Ook kan ik voor deel producties worden ingeschakeld.

Ik heb alles in huis om een professionele videoproductie te produceren en kan snel en onafhankelijk werken. Door deze beperkte overhead kan ik elke videoproductie betaalbaar houden. Daarnaast maak en lever ik beelden voor producties als televisieprogramma’s, documentaires, films en reportages.


Ter land, ter zee en in de lucht