Copyright 2024 © All rights reserved.

info@ronaldfaber.nl

RONALD Eleanor media
Home Over mij FILMWERK PROJECTEN
RonaldFaber.nl FABER

Als freelance videograaf/cameraman heb ik een passie voor ‘wildlife’ en natuur. Onderwerpen uit de natuur vormen dan ook vaak de verhalen in mijn eigen producties. Ik werk als freelance cameraman, opgeleid in storytelling, productie en montage van natuur documentaires door gebruik te maken van topsite, onder water en drone beelden.


Of het nu mensen, ondernemingen, instellingen en organisaties of de natuur betreft, achter iedereen en overal zit een verhaal. Dit verhaal probeer ik in beeld en geluid vast te leggen. Het maakt daarbij niet uit of je een commerciële boodschap wilt overdragen, een evenement wilt vastleggen of een persoonlijk document voor het nageslacht wilt nalaten. Ik sta open voor alle opdrachten waarin ik jou kan ondersteunen om jouw verhaal te kunnen vertellen!


Ik ga bij voorkeur als ‘one-man-crew’ te werk; bedien de camera’s, verzorg de audio en monteer het geheel tot een cinematografische videoproductie geschikt voor het grote scherm, televisie of het internet voor verspreiding via sociale media, websites of vod. Ik heb alles in huis om een professionele videoproductie te produceren en kan snel en onafhankelijk werken. Door deze beperkte overhead kan ik elke videoproductie betaalbaar houden. Dit betekend echter niet dat ik niet in ben voor de samenwerking met anderen!
Referenties Topsite filmen